Een professioneel gelegde, stijlvolle oprit of terras

Eindelijk werk maken van die prachtige oprit of een terras regio Hamme? Ook dan zit u goed bij Gregory’s Groen Onderhoud.

Opritten in diverse materialen en stijlen

Een oprit is vaak het eerste wat mensen zien als ze bij u op bezoek komen. Een oprit die bij uw huis past, maakt het plaatje compleet. En bij bedrijven kan een mooie oprit een eerste goede indruk wekken bij klanten en bezoekers. Er zijn heel wat mogelijkheden qua materiaal, afwerking, legpatroon en kleuren. Dat maakt elke oprit uniek. U kan bij ons kiezen uit dolomietverharding, klinkers of tegels. Uiteraard houden we daarbij ook rekening met de praktische overwegingen zoals vorstbestendigheid en onderhoud.

Een houten terras die uw tuin bekroont

Wat terrassen betreft, leggen we ons vooral toe op houten terrassen. Door u de keuze te bieden uit verschillende houtsoorten en diverse afwerkingen, kan u een eigen look creëren. U zal zien dat een houten terras zorgt voor een authentieke uitstraling die uw hele tuin naar een hoger niveau zal tillen. Zo maakt u een plek helemaal voor uzelf, waar u heerljk tot rust kan komen en genieten van de zon.

Contact opnemen

Interesse? Dan kan u ons steeds contacteren voor een vrijblijvende offerte. Wij plaatsen ook afsluitingen en tuinhuizen.

Back to Top